Final Fantasy VII megaösszehasonlítás [VIDEO]

A DigitalFoundry ezúttal egy picit eltérő összehasonlítással jelentkezik. Bár tény, hogy a Final Fantasy VII-ről van szó, de több eltérő Sony platformon is láthattuk ezt a játékot. Az 1997-es PlayStationös eredeti mellett a PlayStation 3-on látott techdemót és a jelenleg is fejlesztés alatt álló PlayStation 4-es remake-et is láthatjuk működés közben, negyedik címnek pedig a Final Fantasy VII: Crisis Core ugrott be a PSP-ről.

Közel két évtized munkája látható egy képernyőn, összesen négy platformon. A Crisis Core felbukkanása is jogos, ugyanis a PS4-es remake ebből is fog karaktereket és történetvonalakat is átvenni – látható is valamennyi hasonlóság a PSP és a PS4 modellezései között, például a vonatos megérkezést láthatjuk jó példaként. (Szerencsére a DigitalFoundry kihagyta a Famicomra készült 8-bites, kínai nyelvű backportot!)

Az epizodikus, Unreal Engine 4-et használó Final Fantasy VII remake első fejezete 2016 során érkezik PlayStation 4-re, de később más platformokra is elkészülhet Cloud és a többiek története.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu