Menu

Boldog karácsonyt, késik az Uncharted 4 – már megint!

Az Uncharted 4: A Thief’s End immáron másodszor került elhalasztásra. Az eredetileg 2015 őszére datált Naughty Dog-játékot először 2016 márciusára tolták vissza, most pedig még hátrébb rakták, hogy mikortól is válik elérhetővé Nathan Drake utolsó története. De ez mekkora negatív húzás már, hogy pont erre az időszakra időzítették a bejelentést! Elképesztő!

Neil Druckmann és Bruce Straley a PlayStation Blogon jelentette be, hogy mi a helyzet a játékkal kapcsolatban. Egy kicsivel több idő kell ahhoz, hogy befejezzék rendesen a játékot s „elérje az ő színvonalukat és elképzelésüket”. Ez az eddigi legnagyobb Uncharted játék, de több fontosabb jelenetnek nagyobb mértékű erőforrásra van szükség, hogy elérjék a célvonalat. Virágnyelvről lefordítva: szerintünk az a helyzet, hogy itt-ott még szaggat a játék és nem képes tartani az egyjátékos módban a 30 fps képfrissítést. (Ami azért komoly blama lenne egy PS4-exkluzív címnek.)

Nem húzzuk tovább az idegeket és az olvasók idejét, az új megjelenési dátum 2016. április 26-a Amerikában és 27-e Európában.

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/