The Witcher 3 – Csak nem lesz GOTY kiadás ebből is?

Elég gyakorinak tekinthető napjainkban az, hogy egy játékot újra kiadnak bővített formátumban (az alapjáték mellé az összes DLC-t is elérhetővé teszik), bár az elnevezés nem minden esetben tekinthető helytállónak. Ez viszont a CD Projekt RED játéka esetében teljesen jogos, ugyanis a The Witcher 3 sok játékos számára az év játéka lett, így ebből teljesen logikus lenne kiadni egy Game of the Year kiadást.

A francia Amazonon fel is bukkant a The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year verziója, amely értelemszerűen az alapjátékot és a két kiegészítőt tartalmazza majd. A megjelenési dátumnak február ötödikét tették meg, amiből kiindulva a Blood And Wine kiegnek legkésőbb eddigre már meg is kellene jelennie PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. 50 eurós árcímke Xbox One-on (és PS4-en)? Akkor a PC-s 40 lenne? Hm.

Persze hivatalosan még nem lett megerősítve semmi sem, de Geralt utolsó játékából biztosan lesz egy GOTY verzió – csak az a kérdés, hogy mikor teszik ezt elérhetővé a lengyelek. Várjuk addig is a bejelentést.

ps4pro-the-witcher-3-goty

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu