Volume: Megjelenési dátumot kapott PlayStation Vitára [VIDEO]

Mike Bithell nevét azok ismerhetik, akik játszottak már a Thomas Was Alone-nal. Azóta már összehozott egy másik játékot is, a Volume-ot. Ez a játék négy hónapja elérhető már a PlayStation 4-eseknek, de a PlayStation Vita port technikai nehézségek miatt nem tudott megjelenni a nyár végén. Sőt, eddig megjelenési dátumot sem tudtunk, de szerencsére nem kell aggódni, Bithell játéka a Sony handheldjére is hamarosan elérhető lesz.

Szerencsénkre Cross-Buy-jal jön a Volume, így ha megvesszük PS Vita-ra, ingyen a miénk lehet a PS4-es kiadás is. Eközben készül egy kiegészítő is a lopakodós játékhoz, amely a PlayStation VR-re készül. Érdekes! De mikor is érkezik a Volume a PS Vita-ra? Észak-Amerikában január ötödikén, míg az európai régióban egy nappal később válik elérhetővé Mike Bithell játéka.

Ha esetleg nem lenne ismerős a játék, a hír alá beraktuk a Volume launch trailerjét. Szerintünk hangulatos látványvilággal rendelkezik. Lopakodjunk a győzelemért!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu