PlayStation 4: Ingyen téma az európai PlayStation Store-on [VIDEO]

Ha esetleg van olyan olvasónk, aki nem az amerikai PlayStation Store-t használja (elvégre az 1:1 dollár-euró konverzió nem éppen az európaiaknak kedvez az árak tekintetében – elég, ha a PlayStation 4 árára gondolunk!), akkor nekik ajánlanánk ezt a dinamikus témát – elvégre ingyenes, szóval még költenünk sem kell érte egyetlen eurocentet sem.

Bájos a Toy Robot téma: a hasán egy óra is látható, így nem csak a jobb felső sarokban láthatjuk, hogy pontosan mennyi is az idő. Helyileg 11,4 megabyteot kér a merevlemezen, szóval abszolút nem kell a helyhiánytól tartanunk.

Tény, hogy nem valami izgalmas és nem is a legszebb – van nála jobb is bőven -, de erre a helyzetre lehet bátran mondanunk, hogy ajándék lónak (vagy játékrobotnak?) ne nézzük a fogát…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu