Menu

Far Cry Primal – Nemsokára érkezik az első stream a Ubisofttól

A Far Cry a múltba fog révedni nem is olyan sokára – az októberben bejelentett Far Cry Primal ugyanis két hónap múlva bár biztosan a PlayStation 4-ünkben fog forogni. Addig is biztosan számíthatunk legalább  egy Community Streamre – az ilyen élő adásokkal szoktak a ubisoftosok a megjelenés előtti játékokból mutatni új részleteket, nem kevés játékmenettel és háttérinformációkkal megspékelve. Ennek a dátumát jelentették be a minap a franciák.

A Far Cry Primal, amelyet működésben eddig csak a The Game Awards során láthattunk, január hetedikén, magyar idő szerint 18 órakor kerül feltehetőleg a Twitchen streamelésre – a megjelenés előtt több ilyenre is számíthatunk még. Ez jó dolog, mert így többet láthatunk az „ősi” Far Cryból, ami szerintünk bár egy érdekes spinoffnak ígérkezik, nem hiszünk teljesen abban, hogy képes lesz a Blood Dragon szintjét felülmúlni.

A játék február huszonharmadikán érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Baltákat elő. Az a durva, hogy ehhez a játékhoz létrehoznak egy új nyelvet.

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu