PlayStation – A Sony Computer Entertainment egy komoly játékot szeretne összehozni jövőre

Teruyuki Toriyama nevét nem baj, ha nem ismerjük. Mindenestre elmondjuk, hogy a Bloodborne producereként azért az idei évben bebizonyította, hogy valami durvát képes ő is összehozni. Ennek ellenére nem ül a babérjain, ugyanis a japán úriember 2016-ban is szeretne egy ütős játékkal jelentkezni.

A Sony Computer Entertainment szemmel láthatólag is a következő esztendőre koncentrál. Mint ahogy az évértékelőnkben is írtuk, 2016 nagyon komoly évnek ígérkezik az exkluzív játékok szempontjából nézve. Ezt Teruyuki Toriyama is megerősítette, ugyanis a japán 4Gamers magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy igyekszik a 2016-os évben is egy ambiciózus játékkal jelentkezni a Sony Computer Entertainment Japan Studion keresztül.

Mindenesetre várjuk a további részleteket, hogy mit hoznak össze Japánban! A PS4 az exkluzívokkal jövőre lábra kelhet – ideje volna, nem? 2014 és 2015 után ez egy emelkedő tendencia és hol van még a generáció vége?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu