Menu

PlayStation – A Sony Computer Entertainment egy komoly játékot szeretne összehozni jövőre

Teruyuki Toriyama nevét nem baj, ha nem ismerjük. Mindenestre elmondjuk, hogy a Bloodborne producereként azért az idei évben bebizonyította, hogy valami durvát képes ő is összehozni. Ennek ellenére nem ül a babérjain, ugyanis a japán úriember 2016-ban is szeretne egy ütős játékkal jelentkezni.

A Sony Computer Entertainment szemmel láthatólag is a következő esztendőre koncentrál. Mint ahogy az évértékelőnkben is írtuk, 2016 nagyon komoly évnek ígérkezik az exkluzív játékok szempontjából nézve. Ezt Teruyuki Toriyama is megerősítette, ugyanis a japán 4Gamers magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy igyekszik a 2016-os évben is egy ambiciózus játékkal jelentkezni a Sony Computer Entertainment Japan Studion keresztül.

Mindenesetre várjuk a további részleteket, hogy mit hoznak össze Japánban! A PS4 az exkluzívokkal jövőre lábra kelhet – ideje volna, nem? 2014 és 2015 után ez egy emelkedő tendencia és hol van még a generáció vége?

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu