Ekkor tartja meg a Sony a CES-en a konferenciáját

A CES idén január hatodika és kilencedike között kerül megrendezésre Las Vegasban. Itt hatalmas esély adódik arra, hogy a virtuális valóság újfent teret nyerjen, mivel nem csak a PlayStation VR, hanem az Oculus Rift is új infókat hallathat magáról. Főleg az előbbi szituációja érdekes: nem tudjuk még ugyanis, hogy a korábban még Project Morpheusként hívott headset mikortól és pontosan mennyiért is lesz kapható.

A Sony viszont közölte, hogy mikor tartja meg az előadását – ez január hatodikán, kedden fog bekövetkezni magyar idő szerint hajnali két órakor. Ez lenne a lehető legjobb alkalom arra, hogy egyrészt kapásból komolyabban indítsák a 2016-os évet, másrészt pedig így – ha tényleg fókuszba kerül az Oculus Rift is – képesek legyenek magukra felhívni a figyelmet a riválissal szemben.

Mivel eddig csak annyit tudtunk a PlayStation VR árazásáról, hogy egy új konzol ára körül lesz kapható, talán most már konkretizálni is fogják, hogy mennyibe fog kerülni a headset.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu