EA Sports UFC 2 – Megvan, mikor jön az új MMA-dózis [VIDEO]

Az EA Sportsnak van hová fejlődnie a kurrens konzolgeneráción a mixed martial arts küzdősportot prezentáló UFC franchise-zal, ugyanis az első rész nem alkotott maradandót. Így nem is csoda, hogy a kiadó ígéretei szerint a folytatás – akár szó szerint is – ütni fog. A megjelenési dátum mellett egy új videót is közöltek az UFC 2-ből.

Előrendelői bónusz is van – miért is ne lenne, ha már az Electronic Artsról beszélünk -, ugyanis Bas Rutten és Kazushi Sakuraba is játszható karakterként érkezik már a megjelenés napján az előre fizetőknek. A játék creative directora, Brian Hayes szerint az UFC játékok történetében ez a felvonás fog rendelkezni az eddigi legnagyobb játszható bunyósok számával.

A trailer bár látványos, de a játékmeneten fog múlni, hogy az MMA-fanok hosszabb távon is koptatni fogják-e a lemezeket a konzoljaikban, avagy sem. Ezt nemsokára meglátjuk, ugyanis az EA Sports UFC 2 amerikai megjelenése március tizenötödikére, a többi régióban pedig tizenhetedikére esik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu