Assassin’s Creed Chronicles: India – Vissza a 2.5D-be [VIDEO]

Miközben a pletykák arról szólnak, hogy a nagy epizódok tekintetében a Ubisoft kihagyhatja a 2016-os évet az Assassin’s Creed játékokkal (lesz helyette film decemberben úgy is…), de addig biztosan véget fog érni a Chronicles spin-off trilógia. Ennek első, kínai felvonása tavaly már megjelent, de a két és fél dimenziós történet ezúttal Indiában fog folytatódni szó szerint napokon belül.

Arbaaz Mirrel a főszerepben érkezik az Assassin’s Creed Chronicles: India, mégpedig január tizenkettedikén PS4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt. Beárazása is sugallja, hogy a korábban a Silent Hill: Shattered Memoriesért is felelős Climax Studios és a Ubisoft Montreal nem fog pl. Syndicate-szintű szolgáltatást nyújtani, elvégre 10 dolláros árcímkével jön.

Ennek ellenére tetszetős a játék, tényleg olyan beütése van, mintha egy modernizált Prince of Persiát látnák működésben (nem is véletlenül). A trilógia utolsó, orosz felvonása február kilencedikén érkezik, a PlayStation Vita-ra pedig a komplett csomag április ötödikén fog bekopogni. (A videóban pedig a feliratban van itt-ott egy elírás, GG Ubisoft!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu