Hellblade: tényleg megjelenne már 2016-ban?! [VIDEO]

A Ninja Theory csapatáról ritkán hallunk, holott a PlayStationhöz erősen kötődik a brit fejlesztőstáb – például a 2007-es PS3-exkluzív Heavenly Sword tőlük származik, de megemlíthetnénk a 2010-es multiplat Enslaved: Odyssey to the Westet is. Ők közben a 2014-es Gamescomon bejelentett Hellblade-en dolgoznak, amelyről megtudtunk egyet s mást.

A Hellblade, amelyet „független AAA” játéknak tituált a Ninja Theory, egy Unreal Engine 4-et használó akció-hack ‘n’ slash játék lesz. Számunkra főképp a lenti videóban látható stílus az, ami magával ragadott – ez talán az egyik gyönyörködtető aspektusa lehet a játéknak. Sajnos pontos megjelenést még nem közöltek velünk, de már biztosra vehetjük, hogy 2016-ban biztosan a PlayStation 4-en és PC-n fog landolni a Hellblade, sőt, a két platformon egyszerre fog napvilágot látni a Ninja Theory játéka.

Addig is íme egy videó, ami a tavalyi Gamescomról származik – persze, a közelharc még nem a tökéletes, de mivel nem végleges a játékkód, van még idő fejlődni!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu