Menu

Unravel: Így jött létre Yarny [VIDEO]

Ezúttal ne ítéljünk elsőre – a lenti videó bár sablonosan indul, de ahogy haladunk előre benne, úgy Martin Sahlin, az Unravel kitalálója elmeséli számunkra, hogy végülis hogyan jutott el arra a pontra, hogy ezt a játékot össze tudja hozni a Coldwood Interactive-val. Nem egy előre betanult PR-szöveget hallhatunk, hanem tényleg egy őszinte történetet, amelyből az a bizonyos szikra kipattant, s két évvel később játszható formájú művészi alkotássá alakul át.

Milyen az, ha egy szeretetről szóló játékot hozunk össze, amelyben a főszereplő kötheti össze cérnával a szereplőket úgy, hogy egy darabban marad a pályarész végén, hogy így össze tudja kötni azokat, akiket kell? Ha ehhez hozzávesszük, hogy az Unravel pont egy olyan játék szeretne lenni, hogy törődjünk a szereplőkkel és ne csak élettelen valamiket lássunk lefutni szemeink előtt.

Az Electronic Arts talán az év egyik kellemes meglepetését adhatja ki nem is olyan sokára: digitális formátumban PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt február kilencedikétől lesz elérhető az Unravel.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu