JRPG-fanoknak érdekes PS2-es játékkal bővül az támogatott lista

A PlayStation 2-ről átruccanó játékok listája csendben terebélyesedik, s bár tény, hogy az általunk elvárt szintet valószínűleg sosem fogja megütni a Sony kurrens-gen konzolja, mégis azért igyekeznek folyamatosan bővíteni a PS2-es kínálatot a PS4-eseknek. Ezúttal egy JRPG-vel toldották meg a listát, mégpedig a Cattle Call által fejlesztett Arc The Lad: Twilight of the Spirits-szel.

Az Arc The Lad sorozat már több, mint húsz éve született meg, mivel az első felvonás 1995 júniusában érkezett PS1-re. A fő felvonásokból három érkezett PlayStationre, illetve kettő PS2-re, ebből az elsőt kapjuk meg az emulált játékok közé. Mi nem látunk sok esélyt arra, hogy az End of Darkness névre hallgató, jelenleg utolsó felvonás is a PS4-re ugorjon, mivel ebben online multiplayer is működött.

Az észak-amerikai PlayStation Store-ra holnap kerül fel az Arc the Lad: Twilight Spirits, de a poén ebben az, hogy az árat sikerült elfelejteniük! Nem vicc, egy nappal a rajt előtt nem tudjuk, hogy 10, 15, 20 dollár lesz-e eme korrekt RPG-nek az ára. Ez azért röhejes…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu