Outlast 2: Biztosan más helyszínen fog játszódni

Ne kerteljünk, mondjuk ki: az Outlast nem volt jó hatással az idegeinkre, ugyanis a Red Barrels Games egy egészen finom horrorjátékkal örvendeztetett meg minket. A Mount Massive elmegyógyintézetre még mindig egy kicsit reszketve emlékezünk vissza. A fejlesztők viszont Twitterükön megerősítették, hogy a folytatás más helyszínen fog játszódni. Talán egy elhagyatott farmon, városkában?

Az Outlast folytatása a hivatalos történetleírás szerint próbára fogja tenni a játékosokat, hiszen a Red Barrels szerint az egyetlen normális dolog az lesz, ha megőrülünk, illetve az Outlast 2 a hitünket is mérlegre fogja helyezni. (Hm, akkor nem véletlenül láttunk már keresztre utaló képeket korábban.)

A 2016-ban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező Outlast 2-ből az első kép is napvilágot látott. Az a fegyver valakibe bele fog állni. Belénk? A mi kezünkben van az? Vagy a főgonoszéban? Mi vagyunk ott a teraszon? Nem tudjuk. Tömkeleg kérdés válaszok nélkül. Félni fogunk, az már fix.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu