„Kiszivárgott” The Division trailer [VIDEO]

A Ubisoft a The Divisionnel még várat minket (miközben mintha itt is butították volna a grafikát… miről is volt szó tavaly, kedves Yves?), de talán az azóta már sajnos nem élő Tom Clancy műve sikert arathat. Igaz, az, hogy ez az MMOTPS műfajú játék elénk fog terülni heteken belül, már tagadhatatlan. Viszont az, hogy a hír alatti videó „kiszivárgott”, nos… az picit poénos.

A történet viszont épp az ellenkezője: ebbe a New Yorkba nem éppen látogatnánk el, mert egy vírusfertőzés következében inkább káosz vár minket a Nagy Almában, mintsem egy jó kis nyaralás. De amikor először csatlakoztunk a The Divisionhöz, mégis… mit vártunk? Az áldozatok, a cselekedetek, amiket meg kell tennünk, de erre senki sem számíthatott. Ezt az elpusztított várost kell majd az otthonunkká tenni egy kis idő elteltével.

A The Division ígéretes, de nekünk van egy kis félelmünk. Március nyolcadikán startol PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n és szinte száz százalék az esélye annak, hogy szerverhibák, kapcsolódási hibák és lassú framerate fog várni bennüket. Szinte mindegyik nagyobb online játéknál rögös start volt (Rainbow Six: Siege megjelenés előtti nyílt béta, anyone?) – de talán megcáfolnak minket…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu