Taipei Game Show 2016: Fókuszban a talán 400 dolláros PlayStation VR

A Sony az ázsiai régiót is nagyon fontosnak tekinti, nem csak Japánra koncentrálnak. Így nem is csoda, hogy a tajvani Taipei Game Show-n is részt fognak venni. Főképp két dologra figyelnek oda ők is komolyabban, ugyanis a Final Fantasy franchise – amelyből a XV és a World of Final Fantasy kerül terítékre – mellett a PlayStation VR is bemutatót fog kapni. Sajnos élő adásra ne számítsunk, ugyanis a január huszonkilencedike és február másodika között megrendezésre kerülő rendezvényre nem jelentettek be streamet, mint amit a Tokyo Game Show és a PlayStation Experience esetében megszokhattunk már.

Ha már PlayStation VR, Michael Pachter, a veterán elemző is megszólalt ezzel kapcsolatban. Szerinte nem lehetetlen, hogy a Sony 400 dollárért értékesítse majd a PSVR-t, de 300 dollár alá csak és kizárólag úgy eshet az ára, ha eleget értékesítenek majd a Sony virtuális valóság-kütyüjéből. Pachter hozzátette, hogy tíz millió headsetet el tud majd adni a Sony, ugyanis már 36 millió PS4-et adtak el, így a nagyobb felhasználói bázisból többen csaphatnak majd le a még áratlan és kiadatlan PSVR-re.

Legyen így!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu