Assassin’s Creed: Véget értek a forgatások!

Az idei év végére egy újabb játék kap filmadaptációt, de addig még úgy durván 11 hónapot kell várni. Viszont a Ubisoft művének a forgatása már befejeződött tegnap este. Most jönnek az utómunkálatok, ami érthető, hiszen a képen is láthatunk greenbox technológiát, ugyanis háttér nélkül vették fel a nyers jeleneteket – majd számítógépekkel raknak mögéjük háttereket.

Ezt a bejelentést Azaïza Aymar, az Assassin’s Creed brand tartalmáért felelős vezetője jelentette be Twitteren – neki pedig miért ne hinnénk? Az már biztos, hogy a film stáblistáján ott lesz Michael Fassbender, aki Callum Lynch szerepét fogja alakítani, de lesz női Assassin is, erről ugye korábban írtunk már.

A XV. századi spanyol területekre december huszonegyedikéig kell várnunk, ekkor kerül a mozikba a Justin Kurzel által rendezett film. Ha sikerül remek soundtracket alápakolni a látványhoz, akkor fantasztikus hangulatot áraszthat magából a film, de mint ahogy mondtuk, ezt majd az év végén látjuk meg…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu