Felbukkant egy új kép a Gran Turismo Sportból!

Még akkor is, ha a Polyphony Digital következő Gran Turismo felvonása, a Gran Turismo Sport nem fő epizód, így is sokak által várt PlayStation 4-exkluzív címként kell rá tekintenünk. Ebből ki is került egy új, nemhivatalos kép is. A kép amúgy egy japán Tokyo Auto Salon streamből lett lopva, így sajnos nem valami nagy felbontású… de a semminél ez is több! Igaz, korábban hivatalosan is említették a polyphonysok, hogy mutatni fognak majd egy kis GT Sportot a stream alatt, úgyhogy nem fake a kép.

A Gran Turismo Sport, amely a Paris Game Week során került bejelentésre, még nem tudni, hogy mikor fog megjelenni, de elvileg még az idei év során számíthatunk egy bétára, hacsak nem kerül elhalasztásra. Mivel a GT Sport a FIA-vel (Nemzetközi Autószövetség) együttműködve készül, így valószínűsíthetőleg egy komolyabb szimulátorként is a piacra gurulhat, amely az Assetto Corsa és a Project CARS mellett simán elférne.

A Gran Turismo 6 elég gyenge eladásokat produkált, szóval a Polyphony Digitalnak több okból is fel kellene mutatnia valami komolyat – ezzel a játékkal sikerülhet is.

ps4pro-GT-Sport-low-quality

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu