Menu

Az állatok ismét uralomra törnek? [VIDEO]

2012-ben egy furcsa, de mégis egyedinek nevezhető túlélő kalandjátékot hozott létre a Crispy’s és a Sony Computer Entertainment japán stúdiója. Ebben ugyanis nem embereket irányítva kellett zombikat öldökölni, hanem többfajta állat kerülhetett irányításunk alá, hogy aztán megtudjuk, végül is hova tűnt az emberiség ebből a futurisztikus, a vadvilág által visszavett Tokió városából.

2012-ben egy furcsa, de mégis egyedinek nevezhető túlélő kalandjátékot hozott létre a Crispy's és a Sony Computer Entertainment japán stúdiója. Ebben ugyanis nem embereket irányítva kellett zombikat öldökölni, hanem többfajta állat kerülhetett irányításunk alá, hogy aztán megtudjuk, végül is hova tűnt az emberiség ebből a futurisztikus, a vadvilág által visszavett Tokió városából.

Most viszont gyanús, hogy egy folytatás érkezhet, ugyanis a Bloodborne producere, Masaaki Yamagiwa találkozott a Crispy’s főnökkel, Yohei Kataokával, aki a Tokyo Jungle designere is volt. Yamagiwa a Twitterén azt írta, hogy egy hosszú idő után találkoztak és szeretnének valamit csinálni. (Talán nem egy remaster lesz.)

Ez még érdekes eredményeket szülhet, de az is bennünk van, hogy talán nyugatra ezt már el sem fogják hozni, bár PS4-exkluzívként fontos lenne megfontolni a lokalizációt. Ha esetleg nem rémlene a játékmenet, akkor a hír alatt mutatunk egy kis játékmenetet emlékeztetőül. Mintha egy GTA-klón lenne, de állatokkal!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu