Az állatok ismét uralomra törnek? [VIDEO]

2012-ben egy furcsa, de mégis egyedinek nevezhető túlélő kalandjátékot hozott létre a Crispy’s és a Sony Computer Entertainment japán stúdiója. Ebben ugyanis nem embereket irányítva kellett zombikat öldökölni, hanem többfajta állat kerülhetett irányításunk alá, hogy aztán megtudjuk, végül is hova tűnt az emberiség ebből a futurisztikus, a vadvilág által visszavett Tokió városából.

2012-ben egy furcsa, de mégis egyedinek nevezhető túlélő kalandjátékot hozott létre a Crispy's és a Sony Computer Entertainment japán stúdiója. Ebben ugyanis nem embereket irányítva kellett zombikat öldökölni, hanem többfajta állat kerülhetett irányításunk alá, hogy aztán megtudjuk, végül is hova tűnt az emberiség ebből a futurisztikus, a vadvilág által visszavett Tokió városából.

Most viszont gyanús, hogy egy folytatás érkezhet, ugyanis a Bloodborne producere, Masaaki Yamagiwa találkozott a Crispy’s főnökkel, Yohei Kataokával, aki a Tokyo Jungle designere is volt. Yamagiwa a Twitterén azt írta, hogy egy hosszú idő után találkoztak és szeretnének valamit csinálni. (Talán nem egy remaster lesz.)

Ez még érdekes eredményeket szülhet, de az is bennünk van, hogy talán nyugatra ezt már el sem fogják hozni, bár PS4-exkluzívként fontos lenne megfontolni a lokalizációt. Ha esetleg nem rémlene a játékmenet, akkor a hír alatt mutatunk egy kis játékmenetet emlékeztetőül. Mintha egy GTA-klón lenne, de állatokkal!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu