A PS Vitára is betoppant az Oddworld: New ‘N’ Tasty

ps4pro.eu-oddworld-1Bár a Sony többnyire hanyagolja már a nyugati piacon a PlayStation Vita-t, ettől függetlenül készülnek még rá fejlesztések. Ilyen például az Oddworld: New ‘N’ Tasty is, amely már jó ideje kapható PlayStation 4-en és PlayStation 3-on egyaránt. Szerencsénkre baráti megközelítéssel jön a handheld port…

A New ‘N’ Tasty ugyanis cross-buy-jal jön: ha megvesszük, akkor a másik két Sony platformon is a birtokunkba kerül az Oddworld Inhabitants terméke. A PS Vita kiadás „natív felbontással, ugyanazzal a mély játékmenettel és lenyűgöző környezettel” érkezik a fejlesztők szerint, de újfent őket idézve „finomított változat, amely a mobil platform erősségeire gyúr, miközben továbbra is azt a megszokott AAA indie minőséget prezentálja”.

A PS4-es „old school” irányítási séma az alap, így X-szel ugrunk előre, bal analóg karral mozgunk, a játékbeli beszéd a D-Padra került (fel: Hello, jobbra: Kövess), egy tárgy lerakása az első tapipaddal megy, szóval nem tűnik nagy gondnak az irányítás megszokása.

Mától kapható, az ára 20 dollár… és a csavar: PS Plus előfizetőként ha letöltöttük korábban ingyenesen PS4-re, akkor viszont a cross-buy miatt ingyen elérhető! Na, így kell korrekt módon megközelíteni a játékosokat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu