Ejj, de kedves akciót kínál a Sony a PSN kimaradozásai miatt!

Január negyedikén elég nyögvenyelősen indult a 2016-os év – sokaknak – első munkanapja. A Sony is bal lábbal kelt fel, ugyanis a PlayStation Network nem működött rendeltetésszerűen. Erről írtunk is, illetve az is szóba került, hogy a Sony szeretné kárpótolni a kimaradás miatt az előfizetőket. Most megtudtuk, hogy mi is a Sony új akciója.

Szóval, akiknek aktív PlayStation Plus előfizetésünk van, akkor már valószínűleg kaptak egy emailt a regisztrációnál használt fiókra, amelyben egy kódot kapnak a tagok. Ennek segítségével – és ez nem elírás – EGY NAPPAL meghosszabbíthatják a PS Plus előfizetésüket. Ezt a kódot március harmincegyedikéig kell felhasználni.

Szóval összefoglaljuk: a PSN leállt úgy 12-13 órára, a Sony nem adott indoklást, a kárpótlást pedig elintézik egy olyan kóddal, ami egy nappal megtoldja az előfizetést. Ez röviden és tömören elképesztő szerintünk. Ha egy hetes extra lenne, vagy egy hónapos, akkor viszonylag megértenénk, de ez hihetetlen.

Persze ahhoz, hogy játszhassunk is az új Sony-konzolon, ahhoz elengedhetetlen egy PlayStation Network-fiók.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu