The Division – Na, mennyivel lett rondább a bejelentés óta? [VIDEO]

Emlékszünk a Ubisoft vezére, Yves Guillemot ígéretére? Azt mondta, hogy a Watch Dogs után nem fognak kamu videókkal jelentkezni a készülőfélben levő játékaikkal (mint a 2005-ös E3-on a Sony a Killzone 2-vel), mivel a bejelentéshez képest teljesen máshogy nézett ki Aiden történetének végleges változata. Vajon a Ubisoft betartotta a szavát ezzel kapcsolatban? Olybá tűnik, hogy nem teljesen…

Két videó is elkészült, amelyben a 2013-as E3-as játékmenetet vetik össze a 2016-os, már majdnem kész programkóddal. (A brooklyni városrészt meg DLC-ként fogják értékesíteni – gratulálunk.) Igaz, hogy a 2016-os videóban az Xbox One-os változatot látjuk, de ennek ellenére megfigyelhető, hogy azért van különbség, igaz, nem akkora, mint a Watch Dogsnál, a PS4 meg nem tud annyival jobbat összehozni, így kiindulópontként is tekinthetünk az Eurogamer videójára. A GamesRadar videójában pedig a 2013-as és 2014-es E3-as videókat láthatjuk az idei januári build mellett. Itt is szembeötlő a különbség.

Szóval a Ubisoftnak még lenne hova fejlődnie az őszinte megközelítéssel kapcsolatban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu