Saints Row Undercover: Ez lett volna a PSP-s káosz [VIDEO]

A Volition a Saints Row-val fokozatosan őrültebb játékokat hozott össze. A második rész még nem volt annyira beteges, viszont a fejlesztőknek voltak terveik ezzel a felvonással. Terveztek ugyanis egy PlayStation Portable portot (ne feledjük, ekkor még nem volt PS Vita!), amelyet végül törölniük kellett 2009-ben, bár erre a THQ – az akkori kiadójuk – kérte fel a csapatot, hogy próbálkozzanak meg a sikeresnek bizonyult Saints Row 2 mobilos portjával. Először Saints Row: The Fall volt a játék neve, mielőtt átkeresztelték volna Undercoverre. Nem nagyon tudták elfogadható minőségűnek nevezni a projektet, amely végül így egy raktárban porosodott egy PSP fejlesztői gépben éveken keresztül.

Erről a játékról hozott össze egy kis bemutatót a Volition, így mi magunk is betekintést nyerhetünk a GTA-klónok egyikének hordozható változatába. Később részletesebben is be fogják mutatni számunkra egy Twitch élő adás keretein belül: január huszonnyolcadikán, magyar idő szerint 23 órakor kezdődik a ezen az oldalon.

Talán jó ötlet lenne kiadni így ingyen a rajongóknak, akik akár is be is fejezhetik a játékot, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu