Mighty No. 9: ez egy végtelen történet?!

Keiji Inafune a Capcomtól való eltávozása után 2013-ban a Kickstarteren kezdett kampányolni egy nem-Megaman játék létrehozása érdekében. Ez lett a Mighty No. 9. Miközben egy másik közösségileg kampányolt projektje, a Red Ash beégett, a MN9 azért előrehaladott állapotba került azóta. Csak hozzá kellene tennünk azt, hogy már két alkalommal is elhalasztásra került a játék.

…illetve most már harmadszor is. A poén ebben az, hogy pontosan két héttel a megjelenés előtt jelentették be, hogy valamikor tavasszal jön a Mighty No. 9! Így van, nem adtak meg új, konkrét megjelenési dátumot. Két magyarázatot kaptunk rá: egyrészt az onlinenal kapcsolatban a matchmaking nem működik rendeltetésszerűen, másrészt pedig a MN9-hoz használt engine már nem kerül frissítésre. Szóval az Unreal Engine 3 most már inkább hátráltatja a fejlesztést, mintsem elősegítené azt.

Ezek után csoda, hogy Keiji Inafune-ről nem nagyon vannak az interneten jó véleménnyel? Vajon a Deep Silver – a kiadó – mikor unja meg ezt az egészet?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu