Menu

Gravity Rush Remastered – Interjú a készítővel [VIDEO]

Miközben mi magunk is várjuk a játék tesztpéldányát, addig is a PlayStation egy rövid interjúval kedveskedik a türelmetleneknek. Keiichiro Toyama 2012-ben komoly eredményt mutatott fel, amikor a Sony japán stúdiójában összehozta a PS Vita-exkluzív Gravity Rush-t. Miközben az azóta kijött PS4 csillaga felfelé, addig a PS Vita-é lefelé zuhan, így nem csoda, hogy Kat átugrik a handheldről az asztali gépre pont úgy, mint ősszel a Tearaway.

Toyama szerint az egyik fő indok a PS4 port mögött a nagyobb közönségnek való elérhetővé tétel. Hozzátette, hogy a rajongói tábor az eredeti környezet miatt is harapott rá a Gravity Rushra, mivel ilyesmit ritkán látni más játékokban. Kat is megerősíti ezt a szituációt: a játék főszereplője sem érti Hekseville városát. Ő nem egy szokásos szuperhős, csak valamivel több, mint egy átlagember. S miért van egy macska a játékban? Toyamának gyerekkorában volt egy cicája, így került a Gravity Rush-ba is.

Full HD grafika, 60 fps, többek között ezért is tűnik ígéretesnek a Gravity Rush Remastered, amelyről a jövő héten biztosan jelentkezünk egy teszttel!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu