Gravity Rush Remastered – Interjú a készítővel [VIDEO]

Miközben mi magunk is várjuk a játék tesztpéldányát, addig is a PlayStation egy rövid interjúval kedveskedik a türelmetleneknek. Keiichiro Toyama 2012-ben komoly eredményt mutatott fel, amikor a Sony japán stúdiójában összehozta a PS Vita-exkluzív Gravity Rush-t. Miközben az azóta kijött PS4 csillaga felfelé, addig a PS Vita-é lefelé zuhan, így nem csoda, hogy Kat átugrik a handheldről az asztali gépre pont úgy, mint ősszel a Tearaway.

Toyama szerint az egyik fő indok a PS4 port mögött a nagyobb közönségnek való elérhetővé tétel. Hozzátette, hogy a rajongói tábor az eredeti környezet miatt is harapott rá a Gravity Rushra, mivel ilyesmit ritkán látni más játékokban. Kat is megerősíti ezt a szituációt: a játék főszereplője sem érti Hekseville városát. Ő nem egy szokásos szuperhős, csak valamivel több, mint egy átlagember. S miért van egy macska a játékban? Toyamának gyerekkorában volt egy cicája, így került a Gravity Rush-ba is.

Full HD grafika, 60 fps, többek között ezért is tűnik ígéretesnek a Gravity Rush Remastered, amelyről a jövő héten biztosan jelentkezünk egy teszttel!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu