Menu

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Közel hat millió Snake lopakodhat odakint

A Konami trükközik: eladási adatok helyett kiszállítási számokkal próbál minket megtéveszteni. A Konami 2015-ös ámokfutása tehát úgy tűnik, hogy a 2016-os évben is folytatódni fog.

Ahogy a japán cég közölte, december harmincegyedikéig bezárólag 6 millió példányt szállítottak ki a Metal Gear Solid V: The Phantom Painből. Ez mind fizikai és digitális eladásokra is vonatkozik (és ne feledjük, öt platformra is megjelent). Vajon miért nem ELADOTT példányszámot publikálnak, mint ahogy ezt a Sony is teszi a PlayStation 4 eredményeinek közlésekor?

Sikeresnek tekintik a Pro Evolution Soccer 2016-ot, de egy japán mobiljátékot is népszerűnek könyveltek el. (Tehát a tendenciájuk folytatódik az AAA címektől a mobilos irány felé.) A cég digitális eladásai 37,5%-kal ugrottak meg 67,9 milliárd japán yenről 93,4 miilliárdnyira. A profit is megemelkedett 10,7 milliárdnyiról 25,5 milliárdra.

A játékosok körében elvesztett bizalom: felbecsülhetetlen. Minden másra ott a Mastercard. Ja, még valami: a pachinko ágazatuk veszteséges.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu