DiRT Rally: még több ingyenes tartalom! [VIDEO]

A Codemasters tud, ha megembereli magát. Miközben az F1 játékok nem fejlődnek megfelelő mértékben az évi licenszhasználat miatt, a rally műfajban viszont durva dolgokat mutatott már fel a csapat. Nemsokára befejeződnek a munkálatok a PlayStation 4-es és Xbox One-os változatokon, mert két hónap múlva már a kezeink között lesz a lemez!

Még mindig a 1080p/60fps a Codies célja – a PS4 nem fog gondokat okozni ennek kivitelezésében, de az Xbox One változatban kételkedünk (itt dinamikus felbontásváltásra törekednek).

A konzolos változat megjelenésével egyidőben érkezik egy új frissítés is, amely mindhárom platformon ingyenes lesz: 7 új járgány érkezik (pl. Peugeot 208T16 Pikes Peak, Alpine A110… hm, valamiért a Sebastien Loeb Rally Evo felé lenne ez egy burkolt felütés?), Classic Mini és Super 1600 módok – így rallycrosszozhatunk már a játék legelején is -, illetve a korábbi, még le nem aszfaltozott Pikes Peak pályát is megkapjuk.

Egy Legend Edition kiadás is érkezni fog április ötödikén, ebben már a játék elején kapunk egy kimaxolt Mini Cooper S-t egy egyedi festéssel és szerelővel, egy Steelbookot és egy kézikönyvet is kapunk a tökéletes vezetés elsajátítása érdekében.

A Seb Loeb Rally Evo és a WRC 5 már nem sokáig ülhet azon a bizonyos trónon.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu