Menu

Far Cry Primal – Príma soundtrack! [VIDEO]

The Order 1886. Until Dawn. Dead Space. Ha ezek a játékok zenéi tetszettek, akkor a Far Cry Primal sem fog csalódást okozni, ugyanis azonos illető állt az imént említett játékok orchesztrális hangzásai mögött, mint a heteken belül érkező Far Cry Primal esetében is.

Jason Graves BAFTA-díjas zenészként egyfajta természetesebb hangzásvilágot hozott össze a kőkori Far Crynak (ráadásul törzsenként más stílussal) – állatok hangjai, női hangok, csontok, miegyéb, szóval tényleg egy törzsi felütés járt a fejében, amikor a soundtracken dolgozott. A Ubisoft külön elérhetővé fogja majd tenni Graves munkásságát, így ha a játék nem is fogna meg bennünket, attól még a háttérzenéket felkaphatjuk, ha ehhez lenne kedvünk.

A Primal február huszonharmadikán jön PS4-re és Xbox One-ra, a PC-s kiadás pedig március elsején jelentkezik. Addig is íme egy kis ízelítő Jason Graves soundtrackjéből. Ha a játék nem is lesz magával ragadó, az audióra panaszunk csak nem lehet – elvégre egy külön nyelv is készül hozzá! Oros világára felkészülni már nem sok időnk maradt.

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu