Far Cry Primal – Príma soundtrack! [VIDEO]

The Order 1886. Until Dawn. Dead Space. Ha ezek a játékok zenéi tetszettek, akkor a Far Cry Primal sem fog csalódást okozni, ugyanis azonos illető állt az imént említett játékok orchesztrális hangzásai mögött, mint a heteken belül érkező Far Cry Primal esetében is.

Jason Graves BAFTA-díjas zenészként egyfajta természetesebb hangzásvilágot hozott össze a kőkori Far Crynak (ráadásul törzsenként más stílussal) – állatok hangjai, női hangok, csontok, miegyéb, szóval tényleg egy törzsi felütés járt a fejében, amikor a soundtracken dolgozott. A Ubisoft külön elérhetővé fogja majd tenni Graves munkásságát, így ha a játék nem is fogna meg bennünket, attól még a háttérzenéket felkaphatjuk, ha ehhez lenne kedvünk.

A Primal február huszonharmadikán jön PS4-re és Xbox One-ra, a PC-s kiadás pedig március elsején jelentkezik. Addig is íme egy kis ízelítő Jason Graves soundtrackjéből. Ha a játék nem is lesz magával ragadó, az audióra panaszunk csak nem lehet – elvégre egy külön nyelv is készül hozzá! Oros világára felkészülni már nem sok időnk maradt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu