Kojima és Del Toro újra együtt?!

Guillermo Del Toro hiába hagyta – elvileg! – maga mögött a játékok területét, azért Hideo Kojima-val össze fog ülni. Nem is olyan sokára a D.I.C.E. Summiton láthatjuk együtt a két zsenit, akik minden bizonnyal már nem a Silent Hillsről fognak regélni, hiszen már egyikük sem a Konami alatt dolgozik.

A D.I.C.E a Design, Innovate, Communicate, Entertain kifejezések rövidítése, így nem az Electronic Arts Digital Illusions CE stúdiójára tessék gondolni. Ezen a rendezvényen február tizennyolcadikán lesz egy 45 perces beszélgetésük és a műsorvezető a The Game Awards mögött is álló Geoff Keighley lesz.

A beszélgetés egy élő adás keretein belül is közvetítve lesz, magyar idő szerint 22 óra 45 és 23 óra 30 perc között. Lehetséges, hogy csendben bejelentik, hogy a Sony szárnyai alatt újjáalakuló Kojima Productions igénybe fogja venni Guillermo del Toro szolgálatait? Mi nem lepődnénk meg ezen! Ebbe már a Konami nem tud belekötni, bár őket ismerve sosem lehet tudni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu