Elhunyt Dave Mirra

Dave Mirra, egy amerikai extrém sportoló, a tegnapi nap során öngyilkosságot követett el. Mirra az öngyilkosság elkövetése előtt még két képet posztolt Instagramjára. Az egyiken őt láthatjuk feleségével, míg a másikon egy korábbi felvétel került lefényképezésre egy greenville-i iskola mellett. Ettől az iskolától alig párszáz méterre találták meg holtan.

Mirra az X Games extrém sport-bajnokságban szerepelt a legtöbb megszerzett éremmel 2013-ig - összesen huszonnégyet BMX-ezett össze

Mirra az X Games extrém sport-bajnokságban szerepelt a legtöbb megszerzett éremmel 2013-ig – összesen huszonnégyet BMX-ezett össze. Emellett ralikrosszozott is a Subaru támogatásával.

Mirra három videojátékban is felbukkant. Az első a Dave Mirra Freestyle BMX volt, amely 2000-ben jelent meg PlayStation-re, PC-re és Dreamcastre, a folytatás pedig 2001-ben jött PlayStation 2-re, Xbox-ra és Gamecubere. Az első két részből készült egy Maximum Remix névre hallgató gyűjtemény is PS1-re 2001-ben. A harmadik, egyben utolsó játékban történő felbukkanása a 2009-es DiRT 2-ben volt, itt már rally témában. Mirra másfél évtizeddel ezelőtt megismertette a nevét a PlayStationösökkel is.

Mirra az X Games extrém sport-bajnokságban szerepelt a legtöbb megszerzett éremmel 2013-ig - összesen huszonnégyet BMX-ezett össze

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu