FISSÍTVE – Tekken 7: Fated Retribution: néhány szó Akumáról

FISSÍTVE: Katsuhiro Harada, a Tekken-vezér néhány új részletet közölt a Street Fighter szériából átruccanó Akumáról.

„A legnagyobb kihívás Akumával kapcsolatban az volt, hogy úgy jelenítsük meg, mint a Street Fighterben. Ott ugyanis a lövései többnyire két dimenziósak, nekünk pedig keményen dolgoznunk kellett azon, hogy három dimenziós környezetbe átültessük őt.”

Még azt is hozzátette, hogy az Unreal Engine 4-gyel lehetősége lett arra, hogy gond nélküli átmenetek legyenek a játékmenet és a jelenetek között, így pedig eléri, hogy szórakoztató legyen csak nézni is a Tekken 7-et, ami 2017-ben érkezik PS4-re és X1-re, de a PC sem tűnik lehetetlen célplatformnak.

EREDETI: Részletes bemutató zuhant be a Bandai Namcotól – főképp Akuma és Nina Williams miatt is érdekes ez a videó. Nina, aki a Tekken franchise egyik veterán karaktere, még a januári hónap során került bejelentésre – az ő felbukkanása nem meglepő. Vele ellentétben viszont a Street Fighterből átruccanó és a történetben fontos szerepet kapó Akuma feltűnése annál inkább okozhat meglepetéseket.

Bár továbbra is a játéktermi változatot látjuk, a konzolos kiadások erre fognak épülni, így a játékmechanizmusok is hasonlóak lesznek PS4-en/X1-en. A Rage System is fel fog tűnni: most már buffolhatunk is a bunyó közben, hogy egy újabb rétegnyi stratégia épüljön a játékmenet köré.

A Tekken 7 PlayStation 4-re érkezését még az októberi Paris Game Week során erősítették meg, ráadásul a PlayStation VR-t is támogatni fogja Katsuhiro Harada játéka. Elvileg még idén meg fog jelenni PS4-re az Unreal Engine 4-et alkalmazó bunyó, így elkerülhetetlen lesz a Capcom-féle Street Fighter V-tel való összevetés a későbbiekben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu