Menu

Életműdíjat kap Todd Howard!

Morrowind, Oblivion, Fallout 3, Skyrim, Fallout 4. Csak néhány alkotás, amely Todd Howard kezéhez fűződik. A Bethesda Game Studiosnál dolgozó Howard munkássága kiemelkedő és ezt mások is így gondolják. Ezért fog kapni egy életműdíjat a Game Developers Conference idei műsorában.

Nem kis nevek közé emelkedik így fel Howard, hiszen a korábbi díjazottak között Will Wright (SimCity, The Sims), Yuji Naka (Sonic the Hedgehog, Phantasy Star), Gunpei Yokoi (Game Boy), Mark Cerny, Eugene Jarvis (Defender, Robotron: 2084), Richard Garriott (Ultima, Tabula Rasa), Shigeru Miyamoto, Sid Meier (Colonization, Civilization, Pirates!), Hideo Kojima, John Carmack, Peter Molyneux (Populous, Dungeon Keeper, Black & White, Fable…), Warren Spector (Wing Commander, System Shock, Deus Ex, Thief), Ray Muzyka, Greg Zeschuk (Bioware-alapítók!) és Ken Kutaragi („a PlayStation atyja”) is megtalálható.

Todd Howard a díjat március tizenhatodikán veheti majd át, a GDC pedig a Twitchen közvetíteni fogja az eseményt. Gratulálunk!

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

theGeek.hu Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb theGeek hírekről és információkról, akkor itt iratkozhatsz fel.

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu