PS Vita & 3.57 firmware: személyes tapasztalatok

A tegnapi PS Vita-káoszt sikerül felülmúlnunk. Nincs annál jobb, amikor közvetlenül megtapasztalhatjuk, hogy miként is funkcionál (vagy inkább nem, ha több, eddig megszokott lehetőségre gondolunk) a PlayStation Vita a 3.57-es firmware feltelepítése óta.

A PlayStation Store-t mi sem tudtuk elérni addig, amíg a Sony „egy hálózati hibát” ki nem javított. Hogy mit is takarhat ez a kijelentés, nem tudni, hiszen a japán cég kommunikációs stratégiája nem éppen járatos a bőbeszédűségben. Az akkumulátor a mi esetünkben is feltűnően gyakrabban merül le.

Viszont van még valami, amit hozzá tudunk tenni az eddig látottakhoz. A Connect Manager egyáltalán nem működik, ez a legbosszantóbb „újítás”.  Erre pedig szükség lenne, hiszen két applikáció is használja, ebből az egyik a sima filmnéző, a másik pedig a Network Media Player. Nem tudunk filmet nézni, nem lehet mp3-at streamelni, ezek pedig idáig tökéletesen működtek, most viszont már ezeket sem tudjuk kivitelezni. Továbbá két router is van a hálózatunkban és egyikre sem tudunk felcsatlakozni a Connect Managerrel. Csak USB-n keresztül tudunk kapcsolódni PC-re. Ez kvázi használhatatlan, hiszen Wifi nélkül nincs lehetőség filmek streamelésére.

A Sony megvalósította a modernkori gordiuszi csomót.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu