Gametrailers: az utolsó szó jogán [VIDEO]

Így búcsúzik a Gametrailers! A weboldal utolsó lépése az volt, hogy elővegye a tavalyi év egyik kiemelkedő PS4-exkluzívját, a Bloodborne-ot egy új pontszám céljából. A From Software műve egy 10/10-es értékelést kapott a búcsúzó weboldaltól, ami egyszerre fájdalmas és briliáns húzásnak tekinthető. A Gametrailers eddig egyszer sem adott maximális pontszámot – a 9.8 volt a legmagasabb létezésük alatt.

A tegnapi nap során írtunk arról, hogy a már 13 éve talpon levő Gametrailers bezárásra kerül. Már jó ideje lejtmenetben voltak, elég csak azt megemlítenünk, hogy 2014-ben a Viacom eladta az oldalt azok után, hogy 2005-ben még vásárlóként lépett be.

Az internet egyhangúan, csalódottan fogadta a Gametrailers megszűnését. Függetlenül attól, hogy ki melyik platformot preferálja, mindenki szomorúan vette tudomásul, hogy a Gametrailers megszűnik létezni. Ennél jobb befejezést keresve sem találhattak volna – a pontszám mellé egy videót is összeraktak, ez a hír alatt megtekinthető.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu