Gamestop-főnök: tőle tudhatjuk meg végre, mikor jön a PlayStation VR!

A Gamestop vezérigazgatója, Paul Raines elhintette, hogy a cége pontosan mikortól kezdi el értékesíteni a Sony VR-headsetét. Bár árat ő sem közölt (valószínűleg nem is tudja), de az már nem egy elhanyagolható részlet a PSVR-rel kapcsolatban, hogy végre tudjuk a konkrét dátumot: idén ősztől kapható a PSVR! Mivel a Gamestop az Egyesült Államokban egy fontos bolthálózat, így a Sony fontos partnerként kezeli őket.

Ez a kijelentés a Fox Businessnek adott interjújában kapásból cáfolja azokat a korábbi pletykákat, amelyek 2016 korai időszakára datálták a PlayStation VR megjelenését. Az árazás viszont még valószínűleg stratégiai célból nincs közölve, hiszen egy rivális, az Oculus Rift már terítette a lapjait (600 dollár), a HTC Vive pedig csak egy előrendelői dátummal rendelkezik jelenleg. Talán ők is ugyanazt a játékot játsszák, mint a Sony?

Legalább nem kell a PlayStation 4-ünket átszerelni, hogy támogassa a VR-t, ugyanis kapásból mindegyik modell támogatni fogja a Project Morpheusként bejelentett headsetet.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu