Egy legenda csatlakozott az Otherside Entertainmenthez!

Az Otherside, akik jelenleg épp a System Shock 3-on dolgoznak, egy neves figurával bővült. Warren Spectorról van szó, aki korábban már együttműködött az Otherside alapítójával, Paul Neurath-tal, hiszen ők ketten az eredeti Ultima Underworldökön, a System Shockon és a Thief: The Dark Projecten is dolgoztak már az utóbbi évtizedekben.

Warren Spector más neves játékokat is letett már az asztalra. A Wing Commander, a Deus Ex és az Epic Mickey is az ő nevéhez fűződik, tehát a videojátékok szakmájában nem hanyagolható el tudása – nem is csoda, hogy a GDC-től életműdíjat is kapott már. A System Shock nem idegen Spector úrtól, hiszen az 1994-ben megjelent első résznek ő volt a producere. Warren Spector ezúttal eggyel magasabb pozícióból fogja felügyelni a System Shock 3 fejlesztését, hiszen most a rendezői székbe ült.

SHODAN is visszatér, úgyhogy szinte minden adott ahhoz, hogy a System Shock harmadik része egy kifejezetten igényes játék legyen a jövőben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu