A Bioware egy Dragon Age stratégiai játékon dolgozna?

Egy gyanús Twitter szavazást ejtett meg a minap a Biowarenél dolgozó Mark Darrah, a Dragon Age felelős producere. Az volt a kérdése, hogy játszanánk-e egy Dragon Age Tactics játékkal – olyasmire kell itt gondolni, mint például az XCOM vagy a Fire Emblem. Négy válaszlehetőséget adtak meg: Igen, Nem, Csak PC-n, Csak mobilon/handhelden. Az eredmény is megvan már.

A szavazók 49%-a szavazott igennel, a csak PC 23, a nem 22, a mobil/handheld szavazók aránya pedig 6% volt. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Bioware neki is áll fejleszteni valamit, de közönségfelmérésnek megfelelt Darrah húzása.

Darrah néhány kérdésre is válaszolt: ez a fő epizódok mellett készülne, nem pedig azok helyett valósulna meg, továbbá ez egy „teljes játék lenne”, ami valószínűleg egy AAA fejlesztést takarna. Biztató válaszok.

Bár már volt egy hasonló próbálkozás Androidon, örülnénk egy XCOM-stílusú Dragon Age játéknak, igaz, érdekes lenne a Biowaretől valami hasonlót látni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu