PlayStation Plus: itt a teljes márciusi kínálat [VIDEO]

Azok után, hogy megtudtuk a februári Vote to Play szavazás nyertesét, a Sony a teljes márciusi PlayStation Plus kínálatot is bemutatta. Bár eddig főképp a PS3-on láthattunk egész korrekt címeket, most úgy tűnik, hogy a Sony teljesen eltévedt. Az alábbi címeket tölthetjük le március elsejétől:

  • Broforce (PS4)
  • Galak-Z (PS4)
  • Super Stardust HD (PS3)
  • The Last Guy (PS3)
  • Flame Over (PS Vita)
  • Reality Fighters (PS Vita)

Ez nem éppen egy ütős kínálat. A Broforce-ról már írtunk a Vote to Play nyerteseként, úgyhogy most ezzel nem fárasztanánk az olvasókat. A Galak-Z egy oldalnézetes shooter egy nyolcvanas évekbeli anime stílusával megfűszerezve, a Super Stardust HD szintén egy űrshooter, a The Last Guyban egy szörnyektől veszélyessé váló városból kell a lakosokat kimenekítenünk, a Flame Overben egy tűzoltóként kell helytállnunk, a Reality Fighters pedig egy, az augmentált valóságot is igénybe vevő bunyós játék.

A Sony tehát folytatja a mélyrepülését a PS Plus ingyenes játékkínálattal – mikor fog talpraállni ezzel? Hiszen kemény munkával, de végül sikerült magukat alulmúlni!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu