Erősödik a Cyberpunk 2077 stábja

A Cyberpunk 2077 egyik szegmenséért felelős illetőt megnevezte a CD Projekt RED annak ellenére, hogy a játékról szinte évek óta nem hallottunk, láttunk semmi érdemlegeset. Az úr neve Marcin Przybyłowicz – a lengyel név sokat nem mond önmagában, de rögvest hozzátennénk, hogy ő volt a The Witcher 3: Wild Hunt zenei felelőse, Geralt pedig zeneileg nem volt gyenge. (Hát még maga a játék, nem véletlenül zsákolt be egy halom díjat a megjelenése óta.) Ez jó jel.

Az viszont aggasztó, hogy a már közel három és fél éve bejelentett Cyberpunk 2077 még mindig rejtőzködik. Ez megváltozhat a közeljövőben, hiszen a The Witcher 3 után most erre álltak rá a lengyelek, hiszen többnyire egyszerre csak egy játékon dolgozik a CD Projekt RED, bár Geralt történetéhez először még kigurítják a Blood and Wine névre hallgató második kiegészítőt.

A Cyberpunk 2077 egy futurisztikus környezetben fog játszódni, így kíváncsiak leszünk arra, hogy Przybyłowicz milyen zenéket fog komponálni a játékhoz.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu