Gőzerővel robog a Resident Evil port-vonat [VIDEO]

A Capcom az első és a nulladik rész felújítása után tovább folytatja a kurrens generációs portolást. Kihangsúlyozzuk, hogy portolást, tehát ezúttal nem a második rész remake-jéről beszélünk, hanem valami másról.

Kapásból HÁROM Resident Evil játékot is ki fognak hozni PlayStation 4-re és Xbox One-ra a 2016-os év során: a 4, az 5 és a 6 is portolásra kerül! Hát így ünneplik meg azt, hogy a franchise az idei évben megünnepli huszadik születésnapját.

Először a 6 érkezik március huszonkilencedikén, aztán az 5 a nyár folyamán, míg végül a 4 ősszel fog megjelenni a két kurrens-gen konzolra, egyenként ~6000 forintos árral. A 6 és az 5 is teljes egészében jön, tehát az összes DLC és kosztüm is a játékhoz lesz csapva. Lemezes kiadást jelenleg Európára nem jelentettek be.

A poén csak az, hogy a Resident Evil 4 már elérhető az alábbi platformokon: GC, PS2, PC, Wii, mobil, Zeebo (brazil konzol), iPhone, iPad, PS3, X360, Android, PC (Ultimate HD) – nem lesz ez egy kicsit sok, Capcom?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu