Call of Cthulhu: igen komoly változások!

A Focus Home Interactive az eredeti elképzeléshez képest merőben más irányzatot vesz fel a 2014-ben bejelentett Call of Cthulhu játékkal. Már abban is hihetünk a kiadónak, hogy a fejlesztő nem az lesz, mint aki idáig köztudott volt.

Eddig úgy tudtuk, hogy a Sherlock Holmes játékokról ismert Frogwares (akik május végén jönnek egy új játékkal) dolgozik a Call of Cthulhu-n, de a HP Lovecraft művéből készülő adaptáció fejlesztését átadták a Cyanide Studiosnak. Ők nem ismeretlenek mifelénk, hiszen a Game of Thrones, a Pro Cycling Manager és a Styx: Master of Shadows is tőlük származik. Technikai részleteket is megtudtunk az új Cthulhuról: a francia fejlesztők az Unreal Engine 4-et fogják alkalmazni játékukhoz, amely valamikor 2017-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Amúgy Cthulhu története idén lesz kilencven éves – elképesztő, hogy Lovecraft 1926-ban milyen minőségi írást hozott össze. Reméljük, hogy legalább olyan jó lesz a játék, mint maga a novella.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu