Első a világháború a Battlefield új részében!

A DICE csapata nem sok pihenőt kapott: tavaly novemberben kitolták a játékosok elé a Star Wars Battlefrontot, most pedig a Mirror’s Edge Catalyston tevékenykednek. Már írtunk arról, hogy a csapat elkezdett egy új Battlefield részen is dolgozni, amiről kiszivárgott valami, aminek nem kellett volna!

A World of Games online értékesítő oldal szerint a Battlefield 5 egyrészt egy első világháborús taktikai shooter lenne, másrészt pedig a megjelenési dátumot is leírták: szerintük október huszonhatodikán érkezhet a PlayStation 4/Xbox One/PC hármasra az új felvonás!

Persze a WoG azóta gyorsan leszedte az első világháborús jelzőt, de a dátumot meg még mindig otthagyták. (Itt meg is lehet tekinteni) Valamit tehát tudnak az Electronic ArtsDICE játékról, amit mi nem.

Ha tényleg visszamegy a történelemben száz évet a Battlefield, kíváncsiak leszünk arra, hogy ezt hogyan fogják kivitelezni, pláne úgy, ha tényleg októberben már meg is jelenik…

ps4pro-Battlefield-5-World-War

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu