Far Cry Primal: lusta volt a Ubisoft?

Ma már mind a három platformon (PlayStation 4, Xbox One, PC) elérhető a kőkori Far Cry Primal. Lehet, hogy ez nem mindenkinek tűnt fel azok közül, akik egyaránt játszottak a Far Cry 4-gyel és a Primallal is, viszont pár jobb megfigyelőképességgel rendelkező gamer kiszúrta a feltűnő hasonlóságot Kyrat és Oros területe között.

A térkép jóformán egy az egyben lett átemelve a 2014 őszi Far Cry 4-ből a Far Cry Primalba! Annyi a különbség, hogy kicsit kisebb területet kaptunk Orosba, egy-két folyót összekötöttek, de amúgy nem nevezhető számottevő eltérésnek az, amit a két játék bejárható területe között láthatunk.

Még egy érdekesség: Takkar faluja pontosan ugyanott található, mint a Far Cry 4 egyik települése. Azért ebből ki lehet következtetni, hogy a Ubisoft ezúttal technikai értelemben nem törte magát, hogy komolyabb újítás legyen a Primal (bár tény, hogy például az állatidomítást újdonságnak nevezhetjük!), mint amekkora végül is lett.

Remélhetőleg a Far Cry 5 nem fogja ugyanezt eljátszani, mert az már finoman szólva is röhejes lenne…

(Az első képen a FC4, a másodikon a Primal térképe látható.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu