The Division: ne igyunk előre a medve bőrére!

A Ubisoft komoly embargóval látta el a jövő héten megjelenő The Divisiont. Tehát a szakma kritikusai addig nem publikálhatják tesztjeiket a játékról, amíg annak szerverei nem kerülnek fellövésre. A franciák ezt rögvest meg is magyarázták.

Szerintük sokkal hasznosabb lenne az, ha a teszterek egy élő környezetben tapasztalják meg az MMO-t ahelyett, hogy egy szimulált infrastruktúra alapján írjanak. Ez a mentalitás gyakori kezd lenni az ilyen műfajú játékoknál, hiszen a Bungie pontosan ugyanígy járt el 2014-ben, amikor megjelent a Destiny. Ezzel viszont szembe ment például a Respawn Entertainment Titanfallja és a DICE Battlefield 4-e is, ott a megjelenés előtt kipróbálhatták az újságírók a megjelenés kapujában álló játékokat.

A Ubisoft azt is hozzátette, hogy lehetetlennek tartják úgy megtölteni a szervert, mintha a nyitónap lenne, így március hetedikén (ausztrál időzóna nyolcadika éjfél) lesz a sajtónak is elérhető a The Division. Új IP-ként rekordmennyiségű játékost, közel 6.4 milliót sikerült a nyílt béta alatt összeszedniük.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu