Lőttek a Metal Gear Solid HD remake-nek!

Jó ideje készülgetett már egy Unreal Engine 4-alapú remake a Metal Gear Solid első részéből (már októberben elindult a fejlesztés). Ez volt a Shadow Moses. Sajnálatos módon a fejlesztők egy rövid, információktól mentes posztban közölték Facebook oldalukon (itt olvashatod), hogy a fejlesztést abba kellett hagyniuk.

Rajtuk kívülálló okokból kellett abbahagyniuk a Shadow Moses fejlesztését. Nem mondták el, hogy mi is áll a megállás mögött, de az interneten sokan a Konamira gyanakodnak, akik egy cease & desist parancsot adtak a Shadow Moses fejlesztőinek: vagy leállnak a fejlesztéssel, vagy per jön.

Igen ám, de van itt valami, ami éppen ezzel szembe menne, ugyanis a fejlesztők március tizennegyedikére egy nagy bejelentéssel készültek. Talán a Konami hivatalosan is rábólintott a Shadow Mosesre, mielőtt végül mégis inkább eltették láb alól a nemhivatalos, ám annál ígéretesebb remake-et? Nem lenne meglepő, ugyanis a Konami az utóbbi egy évben nem volt valami népszerű a játékosok körében…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)