Újabb Lara Croft film a láthatáron!

Lara Croftot már láthattuk a nagy vásznon, de még mindig van belőle mit kihozni. Ezt nem csak mi véljük így, hanem a norvég rendező, Roar Urthaug is, aki hasonló utat fog bejárni, mint a 2013-as Tomb Raider játékkal a Crystal Dynamics.

Urthaug egy előzménysztorit szeretne Lara Croftnak kreálni, ezért is szeretné a dekoratív kincsvadászt „valós, emberi lényként” prezentálni. Ráadásul a norvég úriember a kezdetek óta rajong a Tomb Raiderért, mivel „kedveli az erős női karaktereket”.

Urthaug egy kicsit bátor kijelentést tett azzal, hogy egy modern akciófilmet szeretne létrehozni. Remélhetőleg nem Michael Bay-szintű robbantósdit akar összerakni, mert abból már láttunk nem is keveset. Ha már Bay, a Transformers 5 írója, Geneva Robertson-Dworet lesz az új Tomb Raider film forgatókönyv-írója. Négy cég működik együtt a projekten: a Square Enix mellett az MGM, a Warner Bros. és a GK Films dolgozik az új Lara-filmen. Még nem tudni, hogy mikor számíthatunk rá.

Ellenben ha már témában járunk, akkor megemlítenénk a PS4-portot a Rise of the Tomb Raiderből. A pletykák szerint az Avalanche Studios fogja a Crystal Dynamics játékát átültetni PlayStation 4-re, a megjelenés pedig novemberben esedékes. Majd meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu