Már tudjuk, mi lesz az egyik áprilisi PlayStation Plus játék!

Alig telt el mindössze egyetlen hét a márciusból, de már hivatalos, hogy melyik lesz az egyik PlayStation Plus játék a jövő hónapban. Mivel megerősítették, így már egy szék foglalt a következő havi „Plus-buszon”.

Úgy derült ki a Dead Star áprilisi PS Plus megjelenése, hogy valaki előrendelte a játékot, mire a hír alatti üzenet fogadta. Ebben azt írják, hogy köszönik az előrendelést, de mivel áprilisban ingyenes lesz a Dead Star a PS Plus előfizetőinek, így vissza fogják téríteni a pénzét. Egy ártatlan vásárlásból lett a bejelentés.

A Dead Star, amely április ötödikén fog érkezni, tehát pontosan ugyanazt az utat fogja bejárni, mint tavaly júliusban a Rocket League: kapásból ingyenesen jelenik meg azoknak, akik előfizettek a PlayStation Plus szolgáltatásra, hogy PlayStation 4-en lehessen multiplayerezni. Műfajilag egy multiplayerre kihegyzett űrshooter lesz, amelyben űrhajónkkal kell kiiktatni ellenfeleinket.

Ilyen bejelentést sem láttunk még…

ps4pro-Dead-Star-PS-Plus

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu