Menu

DOOM: videón a multiplayer [VIDEO]

A DOOM lassacskán eljut a megjelenésig, de addig a Bethesda és az id Software egyre inkább megmutatja, hogy ez a játék nem éppen a modernebb shooterek közé szeretne tartozni. Főleg azért is mondjuk ezt, mert a multiplayer hivatalos trailere is lassabb tempót diktál.

Korábban is azt gondoltuk, hogy inkább Quake-es hangulata van a DOOM többjátékos módjának, az új videó után pedig még inkább ezt véljük. Nincsen életerő-regeneráció, nincs oltári nagy tempójú falról falra ugrálás! Ehelyett a fegyverek, a pontos célzás és azért a démoni beütés uralkodik az id Software új játékában. Valahogy úgy, mint a Quake III Arena esetében.

Korábban arról is írtunk, hogy az alternatív borítók közül egyet választhatnak a rajongók, így a közönség szava is számít a májusban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező játék esetében. Nem is olyan meglepő az eredmény, a retró stílusú B opció tarolt a voksolásban (mi is többnyire erre szavaztunk!), emlékeztetőképp beraktuk a videó alá a képet.

A zárt béta április elsejétől április negyedikéig fog tartani 4 fős deathmatch-csel, dominationnel, freeze taggel és clan arena módokkal. Azok számára lesz elérhető, akik anno előrendelték a Wolfenstein: The New Ordert.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu