DOOM: videón a multiplayer [VIDEO]

A DOOM lassacskán eljut a megjelenésig, de addig a Bethesda és az id Software egyre inkább megmutatja, hogy ez a játék nem éppen a modernebb shooterek közé szeretne tartozni. Főleg azért is mondjuk ezt, mert a multiplayer hivatalos trailere is lassabb tempót diktál.

Korábban is azt gondoltuk, hogy inkább Quake-es hangulata van a DOOM többjátékos módjának, az új videó után pedig még inkább ezt véljük. Nincsen életerő-regeneráció, nincs oltári nagy tempójú falról falra ugrálás! Ehelyett a fegyverek, a pontos célzás és azért a démoni beütés uralkodik az id Software új játékában. Valahogy úgy, mint a Quake III Arena esetében.

Korábban arról is írtunk, hogy az alternatív borítók közül egyet választhatnak a rajongók, így a közönség szava is számít a májusban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező játék esetében. Nem is olyan meglepő az eredmény, a retró stílusú B opció tarolt a voksolásban (mi is többnyire erre szavaztunk!), emlékeztetőképp beraktuk a videó alá a képet.

A zárt béta április elsejétől április negyedikéig fog tartani 4 fős deathmatch-csel, dominationnel, freeze taggel és clan arena módokkal. Azok számára lesz elérhető, akik anno előrendelték a Wolfenstein: The New Ordert.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu