340 ezer forintos Assassin’s Creed mozijegy!

A cím nem volt elírás, tényleg 340 ezer forintot írtunk. A Ubisoft filmes próbálkozása, az Assassin’s Creed – amely az év végén kerül a mozikba – egy elég borsos árú filmjegyet is kínál azoknak, akiknek van felesleges költőpénze.

Az 1200 dolláros jegycsomag (ez lenne az a bizonyos 340 ezres) a filmben használt nyílpuska replikáját adja extraként, de van más pakk is: a 600 dolárosban (170 ezer forint) egy Aguilar szobrot, a 120-as (34 ezer HUF) egy Assassin’s Creed kapucnis kabátot, a 60-as (17 ezer) egy rejtett kés játékot ad (érdekes, egy fegyverből egy ártatlan eszközt csinálni?), a 25-ös (7000) egy pólót, a 15 dolláros (4200) pedig egy gyűjtői órát, illetve egy ideiglenes Aguilar és Maria tetoválást. Mindegyik csomagban a mozijegy mellett a forgatókönyv digitális változata is a miénk lehet.

Bár tény, hogy errefelé sok értelme nincsen, de itt lehet előrendelni.

Érdekes, hogy mivel próbálja a Ubisoft és a Kernel a mozikba csábítani a nézőket, de be kell ismerni: ez egy bátor, kreatív húzásnak tekinthető. Még a végén lesz ennek sikere!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu