Négy év után kap frissítést a 16 éves Diablo II!

A fejlesztők általában egy kis idő után hátrahagyják alkotásaikat, hogy valami újon dolgozzanak. Ezzel szembe megy néhány csapat, ami kifejezetten becsületes húzásnak tekinthető. Most egy nevesebb csoport „tolatott” vissza egy régi játékukhoz!

A Blizzard Entertainment legutóbb 2011-ben nyúlt hozzá a Diablo II-höz, de majdnem négy és fél évvel később újra kezelésbe vette a kora ellenére is még mindig kultuszjátékként kezelendő RPG-t. Bár ezúttal tartalmilag nem raktak bele újdonságokat, de a technológia fejlődését a Blizzard is figyelembe veszi. Az 1.14a patch ugyanis modern oprendszereken bugok és glitchek nélküli státuszra javítja a második Diablót, ráadásul a Macesek is örülhetnek, hiszen a legújabb OSX-re is gond nélkül feltelepíthetjük már a 2000-ben megjelent Blizzard-klasszikust. Továbbá csalni sem biztos, hogy érdemes!

Örülünk, hogy a Blizzard még mindig támogatja a már másfél évtizede piacon levő játékukat – legyen méltó példa mások számára ez a lépés.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu